Ikariya Petit French Bistro
https://maps.app.goo.gl/TDFsxhmRg3yLzS326
に行ってきた~ tk氏とレストラン開拓。
キッシュランチ! ふわふわで溶けるキッシュ。にんじんラペサラダもとても美味しかった。フランスの味だーー
かぼちゃの冷製スープ
キッシュの見本が出てきた。思わず食べちゃいそうなんですが…! 左から、定番ロレーヌ、野菜(魚入り)、挽き肉のキッシュ。今度は鯛のリヨン風コルネ(夜メニュー)を食べてみたい。
Thoughts and notes of a researcher in plant genetics and nutritional epidemiology in Japan and the U.S. with a wide range of interests - choral activities, photography, nature, travel, and drawing. L'épanouissement personnel means personal development and fulfillment. Still in the middle of it, enjoying the process. 農学部、酒類企業研究員を経て、米国ミシガン州立大学で博士過程を卒業後、植物遺伝学と食物疫学の研究に片足ずつつっこんでいます。趣味の合唱、自然観察、旅行、写真、絵描き、国際交流など、いろんな記録です。L'épanouissement personnelは自己研鑽、実現というような意味です。生涯に渡って一緒に旅する人生のテーマ。
Ikariya Petit French Bistro
https://maps.app.goo.gl/TDFsxhmRg3yLzS326
に行ってきた~ tk氏とレストラン開拓。
No comments:
Post a Comment